Vlast RH prepustila je blokirani narod da umre

Pismo kakvih dobivamo u velikom broju ; Javne institucije nemaju odgovor.Ne žele odgovarati. Nemaju ideju kako pomoći, sputane su im ruke mentalitetom i nesposobnošću Vlasti
Mi kao udruga posavjetujemo u okviru našeg znanja, uputimo na Pravnu kliniku i Ured Predsjednice i kao krajnju instancu Ustavni sud, kad i ako svi sudovi odbace žalbe da potraže zaštitu Ustavnog suda i navedu da bi im se prodajom jedinog krova nad glavom, obzirom na socijalno stanje, dob nanijela trajna i nenadoknadiva šteta.

Vlast nema sluha ni sposobnosti uloviti se sa rješenjem

.

Poštovani,
obraćam Vam se u ime svojih roditelja koji su već duže vrijeme pod ovrhama banaka, a također postoji prijetnja da će ostati i bez krova nad glavom, jedinom nekretninom koju posjeduju, budući da su stariji i ne služe se internetom. Kako im je prije nekoliko godina isključena i električna energija žive jako teško u okolici Zagreba.

Molio bih Vas ako bi bili toliko ljubazni te mi mogli navesti neku pravnu službu gdje bi se oni mogli obratiti da bi dobili savjet i uputu pravnog stručnjaka što im je činiti, budući da od svojih primanja nemogu sebi opskrbiti niti najosnovnije životne potrebe nemaju nikakvih mogućnosti platiti pravne savjete i upute stručnjaka.

Ako sam se obratio na krivi email ispričavam Vam se.
U svakom Vam se slučaju zahvaljujem na Vašem dragocjenom vremenu koje ste odvojili za čitanje ovog emaila.

U nadi da ćete mi ipak biti u mogućnosti dati savjet i preporuku srdačno Vas pozdravljam.

Anto Grebenar

Leave a reply