“Uništavate Hrvatsku!” -Inicijativu protiv Ovršnog zakona Ustavnom sudu predala je udruga Blokirani!

“Ustavni sud, institucija koja je reagirala nekoliko puta kad je Vlada sasvim zakazala, pokrenuo je postupak ocjene ustavnosti Ovršnog zakona. Inicijativu Ustavnom sudu predala je udruga Blokirani.

Živi zid, udruga koja je na toj priči stvorila vlastitog predsjedničkog kandidata, nije ništa napravio po tom pitanju. Ipak, Viliboy je pokupio 17 % glasova.”

Kako su Ovršnim zakonom uništili hrvatske tržišnu ekonomiju!

U zadnjem mjesecu u ovoj godini Vlada je, pet mjeseci nakon usvajanja pooštrenog ovršnog zakona, priznala da je uzrok stalnom padu BDP-a nedostatak potrošnje.
Onda je Vlada donijela još brutalniji Ovršni zakon koji je ubrzao broj blokada računa građana. Pet mjeci nakon toga Vlada je priznala da je pad potrošnje u uskoj vezi s time što BDP pada 36 mjeseci uzastopno.

Tekst od Ante Gugo, 01.01.2015.
“Kolumna politikaplus” http://www.politikaplus.com/novost/115436/retrospektiva-2014.-godina-biblijskih-katastrofa-od-kojih-su-pogubnije-bile-jedino-odluke-vlade

2 comments

Nemam pojma radi čega ste me na fejsu blokirali da ne mogu komentirati ili lajkati..Nisam vas uvrijedio ama baš ničim,nego možda iznio mišljenje kojim se ne slažete.To što se vi sa ž.z. ne slažete radi nemam pojma čega,to je vaša stvar i mogli ste prvo objasniti u čemu je problem,a na banati bez objašnjenja..Sviđa mi se vaš rad,a isto tako i njihov i podržavam obje strane jednako,jer se borite za isti cilj.Oni na svoj način,vi na svoj..To što si vi međusobno ne pašete,vaša je stvar.Ok,vi se borite pravnim putevima,oni gerilski..Na kraju ispadne da tko ne razmišlja isto ko i vi,da taj ne valja..Nadam se da je ovo bio samo nesporazum.Bez obzira na to,svima vama želim sretnu novu godinu i uspjeh da srušite taj nebulozni zakon..Imate i dalje moju potpunu podršku..

Odblokirani ste na FB.

Mi ev. blokiramo samo ako ocijenimo da je netko nekorektan ali u roku od par dana skinemo blokadu

Ispričavamo se ako je došlo do nesporazuma

Leave a reply