udruga Blokirani, prepoznatljiva institucija na koju se poziva i koju se citira

čak 36, 2% osoba žive u kućanstvima koja teško spajaju kraj s krajem, a 68,4% osoba živi u kućanstvima kojima ukupni troškovi stanovanja predstavljaju znatno financijsko opterećenje”

Životi siromašnih u Hrvatskoj su potpuno izvan kontrole Vlade. A upravo Vlada bi trebala biti ta institucija koja bi morals priječiti da ljudi u Hrvatskoj žive sa 280 kn, 100 EUR, ili 25 00 kn na mjesec- jer to nije život.

Za to vrijeme i dalje ustraje i nad narodo provodi financijsko nasilje, blokadom svih računa i pripremom Zakona o bankrotu kojim namjerava legaliziati zadnju pljačku, oteti ljudima svu imovinu samo zato jer su dužni i siromašni.
udruga Blokirani pruža herojski otpor javnim zagovaranjem i na svaki loš potez Vlade reagira .

“Do tada ostaje rješavati problem preko 300 tisuća blokiranih građana kojima ovrhe ne ostavljaju „prostora“ za život. Dužnici se spremaju tužiti banke, Udruga Blokiranih ide „korak dalje“ i kreće s Ustavnom tužbom.”

http://tris.com.hr/2015/03/markovic-siromastvo-u-hrvatskoj-postaje-upozoravajuce-36-ljudi-tesko-spaja-kraj-s-krajem/

Related Posts

4 comments

Vrijeme je za radikalne aktivnosti. Vlast ne razumije dok ne bude gladna kao i vecina blokiranih i bez posla. Tko je osmislio i izglasao, te Vlada koja ga sprovodi mora snositi i financijske posljedice – sramotnog ovrsnog zakona. Dokle god mi cijucemo, cvilimo i gladujemo oni uzivaju u nasem okruzenju. Vrijeme je za odlucnu akciju ili cemo umrijeti bez borbe. Lp

Tako je. I MI PREPOZNAJEMO DA JE KRAJNJI CAS.
Priduzite se

Vjekoslav Škreblin

Da li udruzi BLOKIRANI razvidno kako će svima krenuti na bolje nakon nužne TEMELJITE PROMJENE NA POLITIČKOJ POZORNICI REPUBLIKE HRVATSKE?
Zato sugeriram da dio svojih aktivnosti usmjerite u ostvarivanju tih promjena…

Slazem se.

Dovrsavamo zadnje pripreme

Leave a reply