U priručnik “Slušam te” uvrštena i Udruga Blokirani

 

 

PRIRUČNIK ZA POMOĆ RODITELJIMA KOJI SU U RIZIKU OD SIROMAŠTVA

U vrijednom i korisnom Priručniku ” Slušam te”, objavila Udruga roditelja “Korak po korak” u sklopu projekta “Uključeni roditelji”, u popisu   organizacija koje se preporučuju da im se ljudi u potrebi mogu obratiti za pomoć, nalazi se i Udruga Blokirani!

Priručnik donosi tekstove u području zapošljavanja, odnosa s parterima, pozitivnog roditeljstva, odnosa s članovima šire obitelji te osobnog rasta i razvoja, namijenjeno roditeljima koji su u riziku od socijalne isključenosti (maloljetni roditelji, roditelji koji su izašli iz zatvora, roditelji u riziku od siromaštva).

Iskreno čestitamo Ivi Buconjić i Marini Trbus, autoricama Priručnika te zahvaljujemo autoricama, urednici Silviji Stanić i svim ostalim vrijednim suradnicima na iznimno krasnom i korisnom Priručniku.

Posebno zahvaljujemo i što su velikodušno znale prepoznati društvenu korisnost UDRUGE BLOKIRANI te ustrajnost i vjerodostojnost naših volontera.

Iznimna nam je čast biti dijelom vašeg vrijednog i korisnog projekta.

Priručnik “Slušam te” je namijenjen psiho – socijalnom radu stručnjaka s osjetljivim društvenim skupinama te dijelom i osobnom, individualnom radu korisnika, a s posebnim fokusom na osuđenike i (bivše) kažnjenike koji su roditelji s obzirom na to da su upravo oni jedna od ciljanih skupina projekta.

Autorice Priručnika su procijenile kako im, u određenim životnim situacijama, i naša organizacija, UDRUGA BLOKIRANI može biti važan izvor informacija i podrške te im je bilo važno uvrstiti nas na popis ustanova kojima se mogu obratiti.

Zahvaljujemo se na suradnji.

Priručnik u PDF formatu :UR KPK – SLUSAM TE (2018)

Leave a reply