Tematski informativni sabor Blokirani, Zagreb 11.12.2014

blokirani pozivnica sabor jpg

Postovani,
Udruga Blokiran poziva Vas na jedan od najznacajnijih društvenih događanja ove godine u Hrvatskoj koji će se održati 11.12.2014, u Europskom domu, Jurišićeva 1/1 (dvorana Bruxelles) Zagreb, s početkom u 17h pod naslovom :“ Tematski informativni sabor Blokiranih, Hrvatska 2014“.

Jer ako Fina nastavi dosadašnjim tempom vrtjeti blokade, krajem godine građani bi mogli prestići nelikvidnost gospodarstva što europska povijest ne pamti, kao ni institucionalnu politiku koja je omogućila da u roku od tri godine broj dužnika od 25000 naraste do 320 000, a ukupni iznos blokade za milijardu na mjesec.

Molimo Vas da se prijavite za sudjelovanja na saboru Blokiranih (vidi pozivnicu).

Bila bi nam osobita čast.
Srdačan pozdrav!

Udruga Blokirani
blokirani.org
Miriam Kervatin,predsjednica
0994442501
Antun Rupa,Zagreb koordinator
0912530713

———————————————————-
Udruga Blokirani je osnovana radi promicanja, unaprjeđenja i ostvarivanja prava građana kojima je blokiran dohodak, mirovina, imovina, bankovni računi i koji stoga žive u uvjetima siromaštva, socijalne nejednakosti, a s obzirom na blokadu računa, ovrhu i deložaciju, imaju slabe stambene uvjete ili nemaju stambenih uvjeta.
Socijalna isključenost obuhvaća, slično kao neostvarena ljudska prava, nemogućnost pojedinca da djeluje u društvu s osjećajem osobnog dostojanstva.
Udruga djeluje u skladu s pravnom regulativom Republike Hrvatske te pravnom stečevinom EU-a.

Related Posts

Leave a reply