Šokantno. Vlada će od prvog rujna ugasiti još 20 000 tvrtki

Apsolutno bešćutno, ova Vlada nastavlja sa gušenjem poduzetništva u Hrvatskoj i okrutnim ubijanjem svake male poduzetničke inicijative!
MINISTAR pravosuđa Orsat Miljenić u razgovoru za Novu TV najavio je novi stečajni zakon. Kazao je da će se potraživanja prema poslodavcima koji krše zakon naplaćivati iz njihove privatne imovine.
OVA VLADA NE ZNA DRUGO NEGO GASITI, BLOKIRATI, KAŽNJAVATI, OTIMATI. DOK NE OTMU SVU IMOVINU NEĆE SE ZAUSTAVITI.

Uskoro će ugasiti sve tvrtke, nove se neće otvarati i ostati će samo državna administracija.Apokalipsa

Nakon što su male poduzetnike i obrtnike uništili poreznom presijom, kamatarenjem i blokadama ono malo ljudi u Hrvatskoj koje se iz armije nezaposlenih ( 300 000), armije blokiranih ( 300 000 ), armije zauvijek ugašenih radnih mjesta ( 300 000 ), pokušalo spasiti otvaranjem tvrtke bez zaposlenih i na taj način osigurali preživljavanja, plaćanje računa ,plaćanje kredita sebi i svojoj o bitelji
sada će ih Vlada Zorana Milanovića UNIŠTITI DO KRAJA!

Plan 21 bio je ostaviti Spaljenu zemlju? Jer ja se ne sjećam takvog obećanja

Država će 1. rujna pokrenuti gotovo 15 tisuća stečajeva po službenoj dužnosti, a do proljeća 2016. godine u takav će stečaj poslati ukupno 19.000 tvrtki sa 8838 zaposlenih koje su dužne 19,8 milijardi kuna. S kamatama njihovi su dugovi dvaput veći. Otvaranje stečaja po službenoj dužnosti bit će regulirano novim Stečajnim zakonom koji će stupiti na snagu 1. rujna. U prvom valu u stečaj će blokirane tvrtke bez ijednog zaposlenog, čija su dugovanja 14,8 milijardi kuna, a nakon što se one počiste, i sve nove koje za 120 dana ne uspiju odblokirati svoj račun.

Počiste???
Strašno

Related Posts

Leave a reply