Reakcija, Mario Strinavić, glavni tajnik Blokirani na izjavu Premijera Plenkovića

Iz ispod objavljenog intervjua ( poveznica), odnosno izjave Premijera Plenkovića koji ustraje u daljnjem modelu ovršnog zakona kojim su ukupan privatni dug kućanstava digli od 6 milijarde na 60 milijarde kn, jasno je vidljivo da Plenković ne kani slušati argumente zdravog razuma na koje ukazuje vodstvo Udruge Blokirani po zamolbi predsjednice Republike.

Udrugu ne mora primiti, naći će milijun izgovora za nedjelovanje, na kraju krajeva mi smo s njim bili obavili razgovor prije nego je postao Premijer pa nam je jasno pokazao da siromaštvo prezaduženog naroda za razliku od Agrokora. za njega nije problem s kojim bi se on imao baviti.

No ako ignorira poruke Predsjednice, to nije oprostivo jer nije predsjednica Predsjednica nekog kućnog savjet ili mjesnog odbora Pušća Bistre. nego Predsjednica Hrvatske domovine koja Hrvatsku zastupa pred najvećim svjetskim državnicima svijeta!

Plenković hladnom i uvježbanom briselskom retorikom i u donjem tekstu izjave jasno pokazuje da su za njega ljudi odnosno 325.000 blokiranih obitelji i 30 posto siromašne Hrvatske samo brojke u statistikama i radije se sastaje s lihvarima nego s građanima koji su mu dali glas na izborima kao da se umislio da se on kao Premijer rodio pa ne odgovara nikome pa ni narodu za loše odluke..

Koliko su od 2010. do 2018. kroz ovršne postupke i blokade opljačkali od građana mogli su kupiti 366 aviona s kojim se mogla naoružati svaka članica EU + članice kandidati za prijem u EU, i svatko bi dobio po jednu eskadrilu. Ovo je sramota na ovakav način ignorirati glavni problem u državi, probleme naroda, i Predsjednicu države i nadam se da ovako blokiranom Premijeru nitko ovo neće zaboraviti ni ostati dužan.

S poštovanjem,

MARIO STRINAVIĆ
glavni tajnik Udruge BlokiraniMario Strinavić

http://vijesti.hrt.hr/436741/plenkovic-u-gospicu-vazno-da-izbori-proteknu-u-korektnoj-maniri

Related Posts

2 comments

Plenković koji nama u Hrvatskoj navodno pretstavlja premijera bez poznate većine koja ga je izabrala, ima za cilj, hladan i proračunat , zamjeniti Junkersa ili se dokopati bilo kojeg visokog mjesta u Bruxellesu gdje mu se očito više svidjelo nego u Hrvatskoj, u kojoj kao premijer treba rješavati goruće probleme. Ne interesira ga pritom ni što mu u svezi Hrvatske i nužnih strukturnih i drugih reformi poručuju od njegovog zamišljenog budućeg poslodavca. Ne interesira ga ni što mu poručuje Hrvatski narod i to 1/4 Hrvatskog naroda u kojem razmjeru njegov ministar pravosuđa od mizernih prihoda “samo” uzima a ostalo “daje”. Ne interesira ga previše ni što mu poručuje predsjednica njegove države koja vidi da njegovo nasilničko diktiranje svima ide kraju. On je Hrvatski Bog sa Brača i ima uzore u jugoslavenskim bogovima koji su nestali i velikim dijelom zbog nečasnog odnosa prema ovom narodu. Kao pravnik proučavao je Europske i druge deklaracije o ljudskim pravima koje se tako eklatantno krše kroz blokade računa preko njegove SFRJotovske knjigovotstvene službe zvane FINA, preko novotvorine javnih bilježnika osnovane radi podjele pljena sa državom, kroz sve moguće takse i izmišljene troškove, preko korumpiranih advokatskih ureda koji nikad ne izdaju račune, a “izmislili” su naplate sa enormnim iznosima troškova, preko mafijaških nelegalnih kapitala koji se peru u Hrvatskoj kroz izmišljene agencije za naplatu. Ovaj prvi branitelj hrvatskog mafijaškog sustava bez dana rata, nije sklon promjeniti bilo što u kršenju Ustava RH nad Blokiranima, ali mora također shvatiti kako ga osim njegovih paruhljeba i kupljenih Sabornika više nitko ne podržava i neka raspisuje hrvatske izbore što prije jer ni u ličko-senjskoj županiji nije dobrodošao.

Hvala na komentaru. Čitamo se,a nadam se i vidimo kadtad na velikom narodnom iskazu volje protiv …

Leave a reply