Primjeri blokada, austrijske zadruge u Hrvatskoj neometano beru vrhnje

Valjda nije dovoljno velik broj blokiranih i ovrsenih od pravnih subjakta sa adresom u Hrvatskoj, pa su se razmahali blokadama i ovrhama SVI kojima je dostupan javnobilježnički pečat.
Jer u Hrvatskoj je sustav dozvolio da blokira tko hoće i kad hoće i za koliko god hoće pa zašto da i Austrijanci ne uberu dok “berba” traje.

Ekstremno je vidljivo to upravo na primjeru tzv. austrijskih ovrha, zadruga koje su u Hrvatskoj razgranale pravu mrežu međunarodnog pranja novaca ( milijarde EUR) kroz nekretninske biznise i koje, umjesto da se nad njihovim radom provede postupak i istraži koliko su to stranci nanijeli štete državnom proračunu i financijskoj stabilnosti zemlje, a kakav bi provele svaka demokratska zemlja, u Hrvatskoj tijela nadzora mirno provode izvide već 3 godine kako je DORH odgovorio na upit instituta Predsjednice države RH.
Dok se izvidi vidaju, blokade i ovrhe se provode.
Tko će platiti štetu?
….

I opet, zapravo vidiš da sustav zaštite Ustava i financijskog i pravnog integriteta Hrvaske ne funkconira. A kamoli sustav zaštite najslabijih u nizu.
A Tko plaća cijenu?

Gazela!? ( svakog jutra, jedan se lav u Hrvatskoj probudi i…. )

http://direktno.hr/en/2014/direkt/23431/Predsjednica-dobila-odgovore-Ostoji%C4%87a-i-Cvitana-evo-%C5%A1to-su-poru%C4%8Dili.htm

Related Posts

Leave a reply