Predstavljanje svih kandidata BLOKIRANI – DEBLOKIRAJMO HRVATSKU

 

IZBORI 2016. Kervatin: HSS je uništio selo, HDZ desnicu, SDP ljevicu, a Most ugled Crkve

20.08.2016. 16:05

POVEZNICA: IZJAVA SA TISKOVNE I PREDSTAVLJANJE KANDIDATA

ZAGREB, 20. kolovoza 2016. (Hina) – Predsjednica stranke ‘Blokirani’ Miriam Kervatin poručila je u subotu kako je HSS uništio selo, HDZ desnicu, SDP ljevicu, Most ugled Crkve, a svi zajedno su uništili narod.
Pozvala je glasače da izađu na izbore kako bi  konačno “oduzeli monopol na demokraciju koja se dijeli između dvije velike stranke”te uveli realne teme u politiku i deblokirali Hrvatsku koja je financijski i moralno blokirana.

Kervatin, kao nositeljica liste u I. izbornoj jedinici, kazala je da će Blokirani , u politiku unijeti stvarne probleme građana, a ne nizati prazna obećanja kao što se to radilo do sada.
“Gašenje radnih mjesta, najviši PDV u svijetu, najviši porezi nisu bili izbor građana”, rekla je Kervatin.
Ovršna mafija u Hrvatskoj je, kaže, od 2010. do 2016. godine uvela izvanredno stanje koje ignorira Ustav, Europsku deklaraciju o pravima čovjeka i sve pravne temelje i za sada se ne vidi rješenje za 330 tisuća službeno evidentiranih blokiranih hrvatskih obitelji.

“HDZ nas je iskoristio u protekloj kampanji i nije napravio ništa, SDP je ukinuo zastare, onemogućili su nas kroz Ustavni sud da završimo pravnu borbu. Predsjednica je uradila dio posla, no njene ovlasti nisu velike. Ustavni sud naše zahtjeve ignorira tri, a može i 20 godina, dok se u suvremenim državama odgovor dobije za tri mjeseca. Petrov se kitio ‘duhom kršćanstva’ a razočaravajuće je suosjećajan te kao psiholog neefikasan i nerealan”, rekla je.
“Pravna diskriminacija, kojom se ‘prijateljima tajkunima brišu milijarde kuna dugova, a ‘baki Katici’ kamatam oduzmu trošnu jedinu kuću, mora nestati. Kroz Finu se pojedinci hrane kamatama. Nije ni čudo da će kralj ovrha Hanžeković bez problema u kratko vrijeme utržiti 15 milijuna kuna”, rekla je Kervatin.
Dodala je da će njihovi predstavnici ako uđu u Hrvatski sabor ravnopravno pregovarati sa strankama i braniti interes građana.

Glavni tajnik stranke Blokiranih Sarajko Baksa nositelj liste u VI. izbornoj jedinici istaknuo je kako su “desni donijeli katastrofalan ovršni zakon, dok lijevi po tom pitanju nisu ništa uradili, a Most nije ni primjetio kako taj zakon ubija malog čovjeka i hrvatsko gospodarstvo”.
Suzana Đurica nositeljica VIII. izborne liste poručila je kako je 7 milijuna blokada koje su pokrenute u zadnjih pet godina, na četiri milijuna stanovnika, dokaz da vladajući idu u krivom smjeru.
“U ovom trenutku glasači su poslodavci koji će dati posao 161 čovjeku u Hrvatskom saboru. Mi smo se na taj natječaj prijavili s programom Odblokirajmo Hrvatsku”, kazao je Davor Živković nositelj IX. izborne liste glasačima.
Kazali su kako očekuju šest mandata te da njihovi kandidati ne traže materijalnu korist jer blokiranima plaću zakonodavac dozvoljava najviše 3500 kuna. Dodaju da je njihov član i zlatni olimpijac u Riu Josip Glasnović kojem je također blokirana stipendija, imovina i računi.

(Hina) xdtic ykt

poveznica na imena kandidata BLOKIRANI – DEBLOKIRAJMO HRVATSKU
LISTA BR. 7 svi kandidati BLOKIRANI -LISTA BR 7

BLOKI

Druzenje u Zagrebu
trg Bana Jelačića, Zagreb
IZJAVA dr. Tomislav prskalo, deseta izborna jedinica BLOKIRANI
Izjava dr Tomislav Prskalo
Video
Jingl za BLOKIRANE

BLOKIRANI – najmlađa stranka u Hrvatskoj
Josip Tisovec, sisak

Anita aktualno
miriam i anita

Sve što je, tom prilikom, na vrlo zanimljivoj tiskovnoj BLOKIRANIH održanoj u Zagrebu , izjavila predsjednica stranke Blokirani, Miriam Kervatin te SVI nositelji listi ZA svih 6 izbornih jedinica ( Kervatin za prvu; Bestek za treću; Đurica za osmu; Baksa za šestu; Živković za devetu i Prskalo za desetu ) mozete poslusati na audio-video zapis ( transparentno bez cenzure)
POVEZNICA za video: video sa tiskovne na stranicama FB

Večernji list poveznica: HSS je uništio selo, HDZ desnicu, SDP ljevicu, a Most ugled Crkve
poveznica: o predstavljanju sa HTV

HRT je tim povodom objavio slijedecu vijest :”Kandidate u šest izbornih jedinica predstavila je i stranka Blokirani – Deblokirajmo Hrvatsku. Temelj njihova programa je izmjena Ovršnog zakona, koji je, kažu, milijun hrvatskih građana doveo na rub egzistencije. Objasnili su i zašto su, u posljednji trenutak, udrugu pretvorili u političku stranku te ušli u izbornu utrku.

HSS je uništio selo, HDZ desnicu, SDP ljevicu, Most ugled Crkve, a svi zajedno su uništili narod, kazala je predsjednica stranke ‘Blokirani’ Miriam Kervatin.

Mi se registriramo kao politička stranka, odlučujući i shvativši konačno da nas je HDZ tijekom protekle kampanje iskoristio, da za 6 mjeseci nije napravio ništa i da nemamo više pravo sudbine ljudi nikom drugom davat u ruke, poručila je Kervatin. ”

tikovna zg predstavljanje svih kandidata

predstavljanje kandidata zagreb 1

predsavljanje kanndidata zagreb

predstavljanje kandidata 2

predstavljanje kandidatata 11112

predstavljanje kandidatat 111

Leave a reply