Predsjednica RH odgovorila na javni poziv Udruge Blokirani(h)

Informacija o predstojećem sastanku Predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović i predstavnika Udruge Blokirani(h)

Dana 7. ožujka 2018. godine s početkom u 11,30 sati na Pantovčaku održat će se sastanak, vezano uz javni poziv Udruge Blokirani, Predsjednici RH od dana 26.02.2018.godine, o potrebi saziva tematske sjednice Vlade s temom “Blokirana Hrvatska, ovrhe, demografija, Ustav”.

Na sastanku će sudjelovati predstavnici Blokirani(h) u sazivu Igor Govorčin, Sarajko Baksa, Mario Strinavić, Miljenko Škalec, Miroslav Vitaljić, Miriam Kervatin.

Udruga Blokirani

Related Posts

2 comments

Predstavnici Blokiranih,

Clanak 22. “Ovrsnog” zakona:
Ovrha se odredjuje na temelju ovrsne isprave i vjerodostojne isprave…..
Clanak 23. “Ovrsnog” zakona
Ovrsne isprave su:
– sudska odluka
– odlika arbitraznog suda,….
– itd.
Clanak 24. “Ovrsnog ” zakona:
ovrsnom odlukom SMATRA se rjesenje o ovrsi, zakljucak,…..

Jasno je da rjesenje o ovrsi nije akt na temelju kojeg se odredjuje ovrha. Pravnici s KRIVOTVORENIM diplomama u RH ne razumiju i ne znaju razliku izmedju odluke, rjesenja, zakljucka, itd…….

Mozda se nekome upali lampica:

Clanak 1.
Rakija od sljive zove se SLJIVOVICA.
Clanak 2.
Sljivovicom se SMATRA i rakija od marelice, breskve ,tresnje.

Ne zaboravite presudu Europskog suda pravxe koja se u RH ne postuje, i ne zaboravite da svaki akt suda, drzavnog tijela, javnog tijela i pravne osobe s javnim ovlastima treba biti potvrdjen s pecatom i zigom s grbom Republike Hrvatske.
Pecat i zig trebaju biti izradjeni prema odredbama Pravilniku o primjeni Zakona o pecatima i zigovima s grbom Republike Hrvatske.

Da li ste dobili potvrdu o sastanku s KGK potpisanu od ovlastene osobe i potvrdjenu s pecatom i zigom s grbom Republike Hrvatske sukladno Zakonu i Pravilniku?
JZ

Vlado je u rekao toliko istine, koliko na javni m medijima nije izgovoreno godinama. Hvala i Radio Puli da je to omogućila. Sramota je da mnogi koji to znamo šutimo i promatramo propadanje i rasprodaju svega što smo godinama stvarali.

Leave a reply