Predizborna kampanja, BLOKIRANI -Lista br.3 za Europski Parlament

BLOKIRANI-DEBLOKIRAJMO HRVATSKU;
OBRANA USTAVA I DEMOKRACIJE U HRVATSKOJ

Kandidacijsku listu za izbore za Europski parlament predala je i udruga Blokirani čija predsjednica te nositeljica Miriam Kervatin kaže da je to nestranačka lista koja se zalaže za rješavanje problema blokirane Hrvatske, a krase je “empatija, snaga i hrabrost”.
Jer zalažemo se da – Čovjek, zaštita ljudskih prava, jedan čovjek bude uvijek važniji od profita.


Miriam Kervatin
, nositeljica liste Blokiranih, Liste br. 3 – u Vinkovcima je naglasila kako planiramo urediti ovršne zakone u Hrvatskoj, nakon što dobijemo u ruke snagu podrške Europskog Parlamenta i zaobiđemo blokirane hrvatske institucije.

Potrebno je zaobići poltrone iz hrvatskog Sabora i prazne priče,
politički monopol potkapacitirane ljevice i desnice u Hrvatskoj, vrijeđanje osnovnih temeljnih ljudskih prava i demokracije u Ustavnom sudu RH, i to moramo napraviti izvana jer su temeljna ljudska prava u Hrvatskoj ugrožena.

 

Za SLOBODU!

Za slobodu! Jer građani Hrvatske uz 28 godina vladanja elitistički otuđene vlasti žive na sve manjim mrvicama ekonomske i pravne slobode.
Ne smije se više kriminalizirati bivši srednji sloj, obrtnici, mali poduzetnici jer u vrijeme svjetske ekonomske krize gube tržište i postaju platežno, nesposobni.
Deblokada!

Program pol. stranke BLOKIRANI-DEBLOKIRAJMO HRVATSKU

 

SLOBODA


Blokirani-Deblokirajmo Hrvatsku, Lista br.3 ,  predizborna kampanja za Europski Parlament.

Glas obespravljenih u borbu za Slobodu.
Deblokada zarobljene države.

 

Izbori će se održati na dan 26.05.2019.
Pravila kako glasati

 

DEBLOKADA i RAVNOPRAVNI U EUROPI!

Lista br. 3 mora dobiti svoja zaslužena mjesta u Europskom Parlamentu, uz bok istomišljenicima i poštivateljima demokracije i europske pravne stečevine , uključiti se u zajednički Odbor za pravosuđe i ljudska prava Parlamenta i natjerati hrvatsku Vladu da poštuje Ustav i EKLJP, europsku pravnu stečevinu te zaustavi strahovladu blokada računa, kamatarenja, oduzimanja doma.

LISTA kandidata Blokirani.

Mario Strinavić i Josip Jurčević, kandidati

 

U Hrvatskoj su ljevica i desnica, čvrsto stali iza svoje navodne političke superiornosti, blokirali demokraciju i prestali govoriti o ljudskim pravima i USTAV-u.

Prestali su štititi najslabije u zajednici i posvetili se blokadi države, tvrtki, kućanstava, otimanju bogatstava i privatne imovine.

Deblokadu Hrvatske, kao osnovno državničko pravo, preuzeli smo na sebe, mi Blokirani jer znamo da samo stvaranje pravednih zakona za najslabije stvara realna i konkretna, i održivo plemenita prava te vodi u napredak cijele zajednice.

SAD JE VRIJEME ZA IZBORNU AKCIJU

Sad je vrijeme za akciju Blokiranih, sad ili nikad.
Izađi na izbore i daj glas za sebe.
Lista br. 3 Blokirani-Deblokirajmo Hrvatsku

 

 

Rješenja je nemoguće osigurati u Hrvatskoj jer nema političke volje kod vladajućih, koji su zarobili državu i paralizirali Hrvatsku. U nastojanju do rješenja, potrebna nam je politička moć pozornice Europskog Parlamenta, da zaobiđemo blokirane hrvatske javne institucije i zausvijek zaustavimo nehumane zakone RH.

Želimo predstavljati i štititi interes obespravljenih u časnom domu Europskog Parlamenta.
Osigurati za hrvatske građane ljudska i građanska prava te pošteno suđenje.

ZAŠTITNIK OBESPRAVLJENIH

Mi kao Glas i zaštitnik obespravljenih, promotori Ljudskih prava i zaštitnici Ustava, djelujemo već 5 godina unutar Hrvatske, uvijek zastupajući najslabije, u čast demokracije, dok ravnopravno, znalački i ponosno pregovaramo s vlasti.
Svi dosadašnji pozitivni pomaci u okviru Ovršnih i poreznih represija, su izvorno naša idejna  rješenja.

U nekoliko navrata bili smo na korak do konačnog rješenja krize , ali bi financijski sustav spriječio političku odluku i tragedija hrvatskog naroda se nastavlja.

Uspjeh inicijative Blokirani na Europskim izborima bila bi pobjeda Demokracije!

 

POBJEDA DEMOKRACIJE

JADRANKA TURK

Na listi sam Blokiranih, jer tim ljudima vjerujem!”-Jadranka Turk, snmak za TV Novu

VIDEO IZJAVA JADRANKE TURK, Zagreb- kandidatkinja na listi Blokirani

 

Blokirani-Deblokirajmo Hrvatsku predali su u Saboru Drzavnom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste za izbor clanova u Europski parlament. Mario Strinavic, Miriam Kervatin, Miljenko Škalec, Jadranka Turk
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

 

 

 


NUŽNO POTREBNO DODATI I SNAGU GLASA U PARLAMENTU

 

Naš predstavnik ( naši predstavnici) u Europskom Parlamentu bi napokon dobili u ruke efektivan alat da natjeraju Vladu RH da izvrši svoju osnovnu političku dužnost, i implementira u pravosuđe odluke Europskog suda :

1. Blokirani idu na Europarlamentarne izbore da Hrvatima osiguraju Europske zakone što znači nema više blokada siromašnih, kamatarenja, oduzimanja jedinog krova nad glavom…

2. Nema više da obrtnik izgubi dom jer ga je država kamatarila još 6 godina nakon gubitka posla s previsokim porezima, nenaplaćenim računima, posao propadne, obrtnik više ne zarađuje i država mu otme imovinu da bi njihov kum zaradio!
NEMA VIŠE!

3. Nema više za bande koji na dražbama kupuju jedini dom ljudima za bagatelu.

 

4. Nema više badave za banke, a skupo za sirotinju.

5. Nema više da Hrvati plaćaju najskuplje usluge, da im uvalite ovrhu za uslugu koju nije koristio.

6. NEMA VIŠE uništavanja jamaca, i sudužnika.

7. Lihvarenje siromašnih!

8. Nema više lupim ti ovrhu, bez obavijesti i bez suda!

9. Nema više da mi uzmeš sve novce s računa pa mene proglasiš lopovom. Nema više kriminalizacije propalog srednjeg sloja.

10. Nema više zarade na siromašnima s devet milijuna ovrha

11. Nema više -NEMA VIŠE jer smo snažni, preživjeli smo vas, i ima nas puno.

12. Nema više jer ćemo vam reći dosta.

Sad je ura da prisilimo Vladu , s našim ljudima u eParlament da provedu u zakone sve presude Europskih sudova.

A te presude znače nema više kamatarenja, dražbi. uništavanja obrtnika, lihvarenje zadruga, lihvarenje nad švicarcima…

Nema više da ti svatko uzme tvoje novce s računa, preko FINE, kad i kako im se “digne”

Hoćemo UREĐENU PRAVNU DRŽAVU
Vjerujemo u EU
IZAĐI NA IZBORE I DAJ GLAS ZA
LISTA BR. 3 BLOKIRANI-DEBLOKIRAJMO HRVATSKU!

CIJELA HRVATSKA JE BLOKIRANA

Hrvatske institucije su blokirane!
Svatko tko ne glasa odgovorno, je odgovoran za nove Blokirane jer cijela Hrvatska je blokirana!


TISKOVNA:
SLAVONSKI BROD

Blokirani-Deblokirajmo Hrvatsku danas su u Slavonskom Brodu održali tiskovnu komferenciju kako bi iznijeli svoj plan i program pred nadolazeće EU izbore.

“Brodsko-posavska županija utvrda je HDZ-a, simbola vlasti koja vlada ovom državom 28 godina, sinonima za pljačkašku pretvorbu i privatizaciju koje za posljedicu imala proizvesti 330 tisuća blokiranih građana. Ovim putem želim pozvati građane Brodsko-posavske županije da konačno krenu prakticirati demokracije na pravi način, odnosno da krenu njegovati političku kulturu i mijenjati neodgovornu vlast jer to je u interesu Hrvatske i naše djece koja iz Brodsko-posavske županije odlaze u inostranstvo za boljim životom”. Rekao je Mario Strinavić kandidat iz Brodsko- posavske županije koji se nalazi drugom mjestu liste za EU parlament.

Tiskovna u Slav Brodu

Nama se država, u svim segmentima društva urušava, što imamo priliku vidjeti svakodnevno, a pravosuđe je to koje predvodi to urušavanje – kazao je danas u Slavonskom Brodu Mario Strinavić, drugi na listi Blokirani deblokirajmo Hrvatsku.

Strinavić je ovom prilikom naglasio kako je njihov cilj, ukoliko ih građani izaberu u Euro parlament, preuzimanje Odbora za pravosuđe. – Dakle mi se nećemo baviti nebitnim temama nego želimo isključivo riješiti problem pravosuđa, problem blokiranih građana, problem učinkovite države, jer s ovakvim pravosuđem mi dalje ne možemo – istaknuo je Strinavić dodavši kako ćemo tek onoga trenutka “kada budemo imali pravedno, pravično i učinkovito pravosuđe imati i uređenu državu”

IZJAVA ( PULA,Glas Istre)


Istra po siromaštvu ništa bolja od ostatka Hrvatske

NOVA GRADIŠKA

Mario Strinavić, časnik Hrvatske vojske u mirovini visoko je pozicioniran na drugom mjestu liste.

IZVJEŠĆE HRT

U Brodsko-posavskoj županiji najveći je broj blokiranih obrtnika i OPG-ova – upozorili su Blokirani. Zbog ovršnog zakona u opasnosti je, rekli su, djedovina.

– Zalažemo se, kao prvo, da 600 eura ne može biti blokirano kao mjesečno primanje. Kao drugo, da se jedini dom nad glavom ne može izgubiti, kazala je Miriam Kervatin, 1. na kandidacijskoj listi udruge “Blokirani”.
Preuzet će skrb za 10 siromašnih obitelji i pokriti troškove školovanja 10-tero djece.

U DNEVNIKU HTV


prof JOSIP JURČEVIĆ

Zašto dati glas za Blokirane!
POGLEDAJ VIDEO, RTL SPOT BLOKIRANI

 

Related Posts

Leave a reply