Poštovani, nabijem vaš sporazum i ovakav oprost na stup srama!

Primili smo slijedeće pismo .

Eklatantni primjer kako , u Hrvatskoj, neometano od zakona, funkcionira OVRŠNA MAFIJA, koja uz blagoslov vlasti pljačka i uništava sve što im na pladnju

nota bene: Novinar zainteresiran za objavu, može nas kontaktirati i dati ćemo vam kontakt sa oštećenikom.

Slijedi tekst email pošte :

RADI SE O SLIJEDECEM.
OD KRAJA 2008 SAM KORISNIK SOCIJALNE POMOCI ZIVIM KAO PODSTANAR I NEMAM NIKAKVE IMOVINE.
STALNOG ZAPOSLENJA NEMA JEDINO STA SAM USPIO JE PAR MJESECI LJETI.

MOJA MAJKA UMIRE 2008 GODINE. KADA JE UMRLA OSIM MIROVINE NA DEVIZNOM RACUNU JE IMALA 2700 EURA KOJE JE NAKON NJENE SMRTI UZELA NJENA REIFA.BANKA RADI NAPLATE DIJELA KREDITA KOJEG SU JOJ BILI DALI A OSTATAK SU OTPISALI.

KADA ME JE JAVNI BILJEZNIK POZVAO NAPISAO JE DA JE POSLIJE NJENE SMRTI OSTAO TEKUCI I DEVIZNI. POSTO JA KAO NASLJEDNIK NISAM NISTA NASLJEDIO OD MAJKE APSOLUTNO NISTA,NI NOVAC NI POKRETNINE NI NEKRETNINE DESAVA SE SLJEDECE.

VIP IZ 2002 GODINE ZA NJENO DUGOVANJE MENI SADA U 2014 STAVLJAJU OVRHU U IZNOSU BLIZU 11000KN A NEDAVNO SE JAVILA I PRIVREDNA BANKA ZA POTRAZIVANJE OD NEKIH CCA 20000KN.

ODVJETNICIMA OD VIPA SAM POSLAO PAPIRE OD RAIF.BANKE GDJE SE VIDI DA NISAM NASLJEDIO NISTA ALI ONI BEZOBRAZNO SU MI ODGOVORILI DA NEZELE MAKNUTI OVRHU

A PRIVREDNA JE PRODALA DUG AGENCIJI KOJU JOS NISAM KONTAKTIRAO.

PONADAO SAM SE DA CU UCI U KATEGORIJU ZA OPROST DUGA ALI KAZU DA NEZADOVOLJAVAN UVJETE IAKO SAM PODSTANAR PRIMAM SOCIJALU ITD RADI TIH PAR MJESECI LJETI STA SAM RADIO ZA PLACU OD 2800KN.

KAKO SAM NEDAVNO POSTAO OTAC IMA DVA MJESECA I STVARNO SAM DOSAO NA KRAJ I VISE NEZNAM STO NAPRAVITI I KOME SE OBRATITI ZA POMOC JER ZA ADVOKATE NOVACA NEMAM.

POSLAO SAM MAIL MINISARSTVU SOCIJALNE SKRBI ALI NARAVNO OD NJIH SAM DOBIO STURI ODGOVOR DA ONI NISU NADLEZNI ZA TO AKO ONI NISU KO JE. MOLIM VAS DA MI POMOGNETE AKO JE IKAKO MOGUCE.

UNAPRIJED SE ZAHVALJUJEM UZ DUZNO STOVANJE I MOLIM VAS AKO IKAKO MOZETE POMOCI.

U PRILOGU VAM STAVLJAM OD FINE DA VIDITE DUGOVANJE TO JE NARAVNO BEZ KRIMINALNIH KAMATA KOJE SU MI NABILI U IZNOSU OKO 28000 KUNA.

Tomislav Deskovic

1 comment

Tomislav DEŠKOVIĆ
Kada vam pošalju rješenje o ovrsi vi napišite pprigovor u roku od 8 dana od primitka
tog rješena,Napišite to isto što ste već rekli. Ako prvostupanjski sud odluči u korist ovrhovoditelja vi se žalite drugostupanjskom sudu (Županijskom),Ako i taj odluči u korist Ovrhovoditelja žalite se sve do zadnje instance. Onda treba slati tužbu EU sudu za ljudska prava. A i prije toga pokušajte napisati predtavku EU parlamentu.

Leave a reply