Plači, voljena zemljo

E-mail adresa: n…..@gmail.com

Poruka: Dragi moji BLOKIRANI!

Danas sam slomljena,nemam snage,ovo su zadnji atomi snage, da Vam se požalim.

Naime, već sam Vam prije oisala o ovrsi koja nema pravo žalbe,dakle blokada.Uspjela sam s odvjetnikom T-com Tihomirom zec, ugovoriti obročnu otplatu na 2 rate , glavnica 1000kn i sudski troškovi 957kn. Tako sam i platila do ugovorenog roka 28.2 2015

S danom 24.2.2015 uplatila sam drugu i vjerujući posljednjoj rati, pa sam uputila 2 maila 24.2. i 27.2. da mi pošalju brisovno očitovanje.Odgovor na moj mail 27.2. bio je da su zaprimili uplatu 975kn. 2.3.2015 sam dobila mail, dostava potvrde o ovrsi Povrv-168/14 namiren u cijelosti.Šok kad sam htjela podići mirovinu s današnjim danom,jer ja primam do 5-og u mj.BLOKIRANA.
Šokirana sam otišla u FINU, gdje mi je rečeno da sam dužna neke kamate 1250kn,što mi je uzeto od mirovine,i odblokirali su me jer sam im donijela i potvrdu o namirenosti duga,koju sam jučer primila na adresu.Otišla sam u T-com i pitala očemu se radi,djelatnik mi nije mogao ništa reči osim da nisu zaprimili moje uplate.

Kakva je to koordinacija s njihovim opunomoćenikom nemam pojma.Djelatnik mi je rekao kad je vidio potvrdu o namirenju da napravim prigovor što sam i učinila, ali sada treba čekati najmanje 15 dana tako je rekao.Nakon tog sam otišla u svoju banku,da vidim mogu li dobiti ostatak mirovine, bankarica je rekla, nakon što se podmiri vaš kredit ostaje vam 500kn i to možete podići.

Već mi vise za vratom HRT i ostali energenti za naplatu i kako ja sad mogu to pokriti, a da ostanem neblokirana.Zato sam u bedu i razmišljam kako da si oduzmem život, jer se predugo mučim a sve ima svoje granice.Više nisam jaka.

Pišem vama jer više nikom ne vjerujem.Mislila sam ministru pravosuđa a on je iz miljea ovrhovoditelja,taj nema milosti.Sve bi se još nekako moglo riješiti da moj sin koji radi u Novalji nema isto blokiran račun ili dionisam sigurna, ali znam da mi ne može dok nije sezona počela slati novacza život,jer i on ima dolje troškove,zapravo on je u najgrubljem robovlasničkom odnosu.
Molim Vas oprostite mi na duljem izlaganju problema.
Lijep pozdrav svima!

Time: 05. 03. 2015. at 18:05

________________________________

odgovor iz udruge Blokirani

Molim Vas draga N

kadgo Vam je tako tesko nazovite. Niste sami. I mi iz vosdstav udruge smo u problemima ali ne znam otkud nam snage, dok imam snage dijeliti cu je sa Vama. Sve do dana kad se oslobodimo ovog prokletog Ovršnog sustava koji ljude svodi na roblje

Javite se

Leave a reply