Ovršno iživljavanje nad nemoćnima, kiminalno ponašanje ovrhovoditelja

POšto se nisu mogli naplatiti sa računa sina, prebacili su i blokirali moj račun, iako nisam imala ništa sa ugovorom Croatia osiguranja, niti sam potpisala ikakav dokument koji bi dao pravo Croatiji osig. da me tereti.

Da li punoljetnoj osobi samo zato što je u srodstvu sa osobom koja je predmet spora, moguće prebaciti dug?

Moje je ime Jelka Craizer, umirovljenica, živim u Lovranu sa sinom koji je nezaposlen. Prije nešto više od godinu dana preminuo mi je suprug, te smo ostali još onda na mojoj mirovini, a sin je još bio zaposlen. Radio je svakakve poslove u međuvremenu, što god je mogao dobiti, sve do 10. mjeseca prošle godine, od tada ne radi.

Naime, sin je imao kredit, koji je Raiffaisen banka sebi naplatila preko Croatia osiguranja, da bi isto sklopilo ugovor s njim o otplati tog duga. Plaćao je koliko je mogao, te su donijeli prijedlog o ovrsi.na koji je sin u roku poslao žalbu, no ništa nisu odgovorili. Pošto se nisu mogli naplatiti sa računa sina, prebacili su i blokirali moj račun, iako nisam imala ništa sa ugovorom Croatia osiguranja, niti sam potpisala ikakav dokument koji bi dao pravo Croatiji osig. da me tereti.

Da li punoljetnoj osobi samo zato što je u srodstvu sa osobom koja je predmet spora, moguće prebaciti dug? Pa, kao da moj brat digne kredit, ne može ga vraćati, pa banka tereti mene, iako nisam bila jamac, samo zbog toga što smo obitelj.

Molim Vas za pomoć, s poštovanjem,

Jelka Craizer
Lovran
te 097-701-4463

1 comment

Не стандартный способ заработка денег в интернете от 5952 р. в сутки: https://1borsa.com/mnogodeneg963598

На вашу карту поступило 69997 рублей: http://reijecseirough.tk/o5mji

Leave a reply