Odvjetnički uredi izvlače ovrhe i blokade , iz rukava

Ime i prezime: dubravka periša
E-mail adresa: dubravka.perisa@gmail.com

Poruka: Dobila sam pismenu obavijest od Drustva Hanzekovic i partneri,da ce mi u ovrsnom postupku iz 2006.g.biti naplaceno dugovanje za 3mjeseca Rtv pristojbe(1,2 i3.mj.2005.g.),na iznos od 792,00kn.

Nazvala sam ih,receno mi je u tel.razgovoru koji se snima, da je moj dug 593,00..U tijeku tog razgovora uspjela sam naci uplatnicu od prije !0 god.,poslala sam je,te mi je uskoro javljeno da se obustavlja ovrsni postupak.medjutim,da imam jos jednu ovrhu,za dug iz 2004.god.,takodjer 3neplacene pristojbe(10,11,12mj.2004g.),i dug je 1335,00kn.
Ove uplatnice nisam sacuvala..i sve mi nesto “smrdi”…molim Vas koga da pitam za pametan savjet,kome otici??
Lp
Dubravka Periša

1 comment

Što prije platite iako je izmišljeno. Obzirom da nemate uplatnice i da se Hanžeković “specijalizirao” za ovrhe nad nepostojećim dugom za kojeg stranka ne posjeduje dokaze, uplatite ODMAH kako biste izbjegli ostale troškove koje će vam narasti 300% MINIMUM!! To je naše iskustvo : platili smo 300,00 kn, prebacili vlasništvo, dobili i plaćali račune na novog vlasnika, izgubili uplatnicu, tražili putem snimanog razgovora ( to nama ne koristi!?)novu uplatnicu sa novim pozivom na broj, nismo je dobili ali smo dobili ovrhu. Na kraju smo platili 1.500,00 kn, vježbenica iz Hanžekovićeve ekipe se cijelo vrijeme igrala na mobitelu u sudnici – znalo se unaprijed da nema šanse da Hanžeković ne dobije što traži!!!

Leave a reply