Očaj blokiranih obrtnika

Ja sam iz Požege,ulica Kalvarija broj 1, Conjar zeljko
vrlo rado bi izneo nepravdu koju sam doživio i to 2009. godine do dan danas i to sve argumentirano.

Rođen u Požegi 30.03.1958. imam 26 godina i osam mjeseci staža.

BLOKIRAN od kad mi propao samostalni trgovački obrt.Duga priča vrlo bi rado izneo svoju patnju i nepravdu.

živimo sin supruga i ja od 1640,44 kn od toga trečina se odbija i dok banka uzme svoje za vođenje računa i tako jedino primanje je u kuću 1040,00 kn.Supruga mi teški psihički bolesnik liječi se u Popovači pa u Požeškoj bolnici i tako…. dnevno ima terapiju od 15 tableta a ja sam sve bolesniji,pijem isto dosta tableta od za srce, želudac, terapije za vratnu kralježnicu i tako dosta toga ima.

To je u kratkim crtama a ovo u čemu je problem dok nisam otvorio vlastiti trg. obrt radio sam u firmi ELEKTROPROMET d.d, Zagreb,Avenija Dubrovnik 6-8,tamo je bilo sjedište a ja sam vodio tj. bio poslovođa prodavaonice u Požegi 11 godina ulica Sv. Roka 29.Joj duga
i tužna priča oduzeli su mi Croatia osiguranje dva automobila preko nekakvim posrednika Ikica Nives iz Zagreba i kud su ta vozila gdje kom su dali i tako nikad neznam uzeta su 2009. godine a i dan danas se vode na meni,užas,užas!!!,imam sve dokumentirano.Što reči razočaran sam do kraja a za to jedno od vozila sjeda ovrha preko FINE na suprugovu mirovinu.

Puno imam za reći eve lopovluk i kriminal živci su mi na rubu!

Related Posts

Leave a reply