NEMOJTE O TOME ŠUTJETI, U KAMPANJI! OTVORENO PISMO

OTVORENO PISMO POLITIČARIMA – NEMOJTE U KAMPANJI ŠUTJETI O SVOJOJ ODGOVORNOSTI ZA SVE OVRŠNE ZAKONE OD 2010. DO DANAS

  • u suton izbora

Pod salvom brojnih političkih naklapanja i obećanja u osvit Europarlamentarnih i Predsjedničkih izbora, pala je razina pozornosti o ogromnoj opasnosti koja prijeti građanima, kad se usvoji novi Ovršni zakon koji se već spreman i šutke čeka da prođu izbori, pa da ga stranačka mašinerija usvoji.

 

Pod tepih je  gurnuta činjenica da Prijedlogom nisu zadovoljni glavni dionici postupka: Udruga Blokirani, Agencije za naplatu potraživanja, Javno bilježnička komora, Hrvatska odvjetnička komora, HZMO, Općinski građanski sud u Zagrebu i mnogi ostali.

Sprema se novi val globalne recesije, a politika, i opet bankarima otvara mogućnost da svi korisnici njihovih usluga i kredita ( i kućanstva i domaćinstva) dođu u situaciju da uslijed “promijenjenih ekonomskih okolnosti ” potonu, a banke se potom hvale s ostvarenim dividendama.
Kroz novi Ovršni!

Pred očima su nam radnici Uljanika i 3.Maja koji sedam mjeseci nisu primili plaće i koje će zakonodavstvo  kazniti, satrt i oteti im svu imovinu kao što radi još od 2010.godine.
Što oni imaju od vaših obećanja o boljem okolišu?

Opasnost prijeti, svima. U svakom trenutku može vam se blokirati sve račune i vi možete izgubiti svu imovinu!

Hrvati moraju o tome ćuti, na pozornici za nove izbore!

Kroz novi, i stari Ovršni, ne pravi se razliku ako se kažnjava Sanader. Don Corleone ili pjeskar koji radi u Uljaniku i nije primio plaću ili teta koja čisti dućan!
Dapače, pjeskar će proći lošije od Sanadera!

Odgovornost političkih stranaka i kandidata pri vlasti je prevelika da bi im se, u zoru novih izbora dozvolilo da se nekritički hvale i naklapaju o svemu osim o vlastitoj odgovornosti za uništenje privrede i kućanstava.

Da šute o kaznama koji kroz Ovršni spremaju narodu, i bogatoj nagradi koje priželjkuju za sebe.

Prozivamo vas!


Nemojte o svojoj odgovornosti šutjeti!

Toliko možete učiniti za narod koji Vas je izabrao!

Udruga Blokirani

Related Posts

1 comment

Građani Hrvatske,
Podsijećam Vas da se odluke u Saboru donose većinom od 77 glasova na temelju osvojenih cca nešto preko 500.000 glasova biračkog tijela naspram 3,2 milijuna glasova biračkog tijela, i to zovemo DEMOKRACIJOM ?

Leave a reply