Ne dozvolite da prođe prijedlog Zakona o osobnom bankrotu koji Vlada pokušava nametnuti bez javne rasprave

UZORAK KATASTROFE!
___________________________________
1.Na kraju mandata Vlade rh Jadranske Kosor usvojili su Ovršni zakon (FINA) koji je financijski uništio 315 000 ljudi!

2.Na kraju mandata Vlade RH Zoran Milanović pokušati će usvojiti Zakon o osobnom bankrotu koji će za ovih uništenih 315 000 značiti udarac zadnjeg čavla u lijes!

LJUDI, kad su nam ugurali ovrhe pod zaštitu zakona “na hrvatski način” nije bilo nikog tko bi nam kazao do čega će to dovesti
( do 315 000 blokiranih na rok od 10 godina ili trajno ; na niz nepravilnosti koju dužnici moraju plaćati bez prava na žalbu itd…)

Danas pokušavaju, istom rigidnošću, nametnuti Zakon o osobnom bankrotu, do danas već znamo što su nam uradili sa Ovršnim zakonom – NEDAJTE DA SE USVOJI OVAJ PRIJEDLOG ZAKONA O OSOBNOM BANKROTU!

Zakon o osobnom bankrotu, ovako kako ga predlažu znači JEDNU VELIKU OVRHU!

Produžiti će vam BLOKADU i OVRHU SVE IMOVINE NA JOŠ 5 GODINA, a odbaciti svoju društvenu i političku odgovornost za stanje u zemlji, ŠTO ZNAČI DA ĆE VAM SE NAGOMILAVATI NOVIH KAMATA , DOBITI ĆETE STEČAJNOG UPRAVITELJA KAO DA STE MALOUMNI KOJI će služiti da se sve rasproda ( isto što rade i kad je riječ o poduzećima)

NEDAJTE DA PROĐE PRIJEDLOG O OSOBNOM BANKROTU sve dok ne poprave stanje sa 315 000 blokiranih! Kad njima (nama) izbrišu dugove na kojih su nam već zaračunali previsoke troškove i kamate, kad priznaju odgovornost za neustavne ovršne zakone kakve nema nijedna država na svijetu —tek tada možemo raspravljati o Zakonu o osobnom bankrotu!

shvatite ovo vrlo ozbiljno -ukoliko Vlada pokuša progurati ovaj zakon o osobnom bankrotu – treba na ulice!

http://www.glas-slavonije.hr/233727/1/Zakon-o-osobnom-bankrotu-na-Vladi-najkasnije-u-lipnju

Related Posts

1 comment

potpisujem! dokle god se ne odupiremo znači da ih podržavamo razotkrijmo njihove laži dok nas nisu progutali borimo se ovaj puta do kraja i razmontirajmo tu mašineriju do posljednjeg komadića

*Ljiljanka Mitoš Svoboda* *novinarka/ journalist,freelance* *ljiljankam@gmail.com * *http://okolisnonovinarstvo.blogspot.com* *http://presscentarzaokolis.blogspot.com * * Croatia*

*Vote for the Wild!*

Dana 29. travnja 2014. u 14:33 Udruga Blokirani je napisao/la:

> blokirani posted: “UZORAK KATASTROFE! > ___________________________________ 1.Na kraju mandata Vlade rh Jadranske > Kosor usvojili su Ovršni zakon (FINA) koji je financijski uništio 315 000 > ljudi! 2.Na kraju mandata Vlade RH Zoran Milanović pokušati će usvojiti > Zakon o oso”

Leave a reply