Narodski komentar o nepostojećim računima

ZAŠTO ZA OBRAČUN KAMATA NITKO NE IZDAJE RAČUN*!

Prenosimo komentar osebujnog sadržaja, pošten i jezgrovit, narodni koji se odnosi na pitanje kome blokirani plaćaju kamate, obzirom da
im ovrhovoditelj ne izda račun za pun iznos uplate?

Napominjem da određene izraze iz teksta ne podržavamo no ocijenili smo da bi cenzura skinula opći dojam (jer ruku na srce, ljudi  tako misle i tako govore )
___________________________

Prenosimo u cjelosti:

“….Ma lako bi ja platio svoje dugove… da su samo dugovi glavnice…
Što je sa Hanžekovićem i njemu sličnima? Meni na 200 kuna duga leži ovrha na Fini na 1200 jer 1000 od toga ide na “troškove ovrhe”!!!! I to tako 6-7 puta! Dakle, moj dug od 1200 kuna se pretvorio u 7800 i od toga 6600 ide Hanžekoviću i njegovima a ne vjerovnicima!
I što je najbolje, đubre jedno neće ovrhu pokrenut za čitavo dugovanje… već u paketićima po 200 kn!! Tako da nije (6*200)+1000=1200 već (200+1200)*6= 7800!! Planirano i precizno proračunato!

Koje je ovo, da prostite, sranje!!!

Lako za dug, lako za državu, ali ko je dao tom govnetu od Hanžekovića da meni skida s računa kada hoće i KOLIKO hoće?!?! Nije meni problem platit plinari i televiziji ili kome već koliko sam dužan ali jebenom HANŽEKOVIĆU?!?!
Ovo su sve pizdarije. Dok običan hrvatski čovjek ne vidi …..glavu kako se kotrlja po jelačić placu i novac doslovno ukraden s računa nazad u vlastitom džepu, nema mira i nema oprosta. Ko će normalan pokretat posao ovdje ili ŽIVJET uopće kada ti nekakva naduta strvina može doslovno blokirat sve račune i ukrasti sve novce na eto, došlo mi?!? Koga zajebava taj Linić? 200 kuna – 1200 kuna… to je 600% kamata, kako god uzmeš! Ovdje su se podizale seljačke bune za desetinu!!!!

Moje odluke za novu godinu:
1) preseliti firmu van Hrvatske (bilo gdje)
2) preseliti sebe van Hrvatske (bilo gdje)
ako ova zemlja više želi od mene ubrati jednu jebenu kunu od poreza, prvo će mi morati a) vratiti sav novac koji su mi doslovno UKRALI s računa i b) popušiti live na televiziji, nek se dogovore – …… To je pitanje časti i samopoštovanja, jebga.

O uvjetu a) možemo pregovarati a b) je ipak stvar principa….!”Image

Related Posts

Leave a reply