Mojoj djeci treba pomoć, treba i izbjeglicama, a zašto mojoj djeci moja zemlja ne pomaže?ne daju

imagesObjavljujemo Milenino pismo u cjelosti, potpisano i nadamo se pomoći

Pismo Blokirane Milene iz Negoslavaca

“Jes te vidli juce Zoran kaze Hrvatska ide naprijed . Pa mi ljudi tonemo on to nevidi!?

Nemogu na stranici blokirani pisat

jacu vama napisat a vi slobodno objavite i ime moje

ja sam kontaktirala i ministra ostojica i premijera

odgovora nema

podrzavam da se treba izbjeglicama pomoc ali hrvatski gradana kao sto sam ija ima gladni ovrseni pred delozacijom
nas niko ne gleda.

Znaci licno sam se obratila zupnicima crvenom krizu caritasu niko nema hrane skupljaju za izbjeglice

dali vlada vidi da gradani hrvatske su na rubu gladi

nas se ne obilazi

dokle ovo vodi

ne samo moja djeca, i mnoga djeca, danas nemaju rucak nemaju za knjige.. za izbjeglice ima

I da da moje ime slobodno objavite , nebojim se nikog

Hvala

Milena Blago Planinec, Negoslavci ”

——————
Poveznica na tragičnu životnu priču Milenine obitelji, vrtmo godinu dana već po raznm medijima Ali pomoći ni otkud ili netko pomogne ,samislosno, par mjeseci ali DRŽAVA koja bi trebala preuzeti skrb za konačna i kvalitetna rješeja ovakavih sudbina – nema rješenje!
http://direktno.hr/en/2014/direkt/12923/Okrutni-ovr%C5%A1itelji-oduzimaju-ku%C4%87u-obitelji-zbog-duga-psihi%C4%8Dkog-bolesnika.htm
Udruga Blokirani-Deblokirajmo Hrvatsku

Related Posts

1 comment

OVO JE ŽALOSNA ISTINA O HRVATSKOJ STVARNOSTI KOJU NE OBJAVLJUJU MEDIJI JER RH N I J E P R A V N A DRŽAVA——ČIJA JE OVO DRŽAVA KADA NE BRINE O PROBLEMIMA I INTERESIMA SVOJIH GRAĐANA ?
HRVATSKA JE BLOKIRANA I GLADNA I NEZAPOSLENA I SIROMAŠNA I ZADUŽENA
PRAVOSUĐE JE U KAOSU ITD. HRVATI ISELJAVAJU TRAŽEĆI POSAO U INOZEMSTVU A MILANOVIĆ I NJEGOVO DRUŠTVO KOJE TAKO LAKO LAŽE I UPADA U KONTRADIKCIJE (NA PRIMJER GRČIĆ I OSTOJIĆ !!) ZAGOVARAJU POLITIKU KOJA GLASI, CITAT :”PRIHVAĆAMO S V A K U KVOTU IZBJEGLICA KOJU ODREDI EU” … CITAT : “NE TREBA SE BOJATI DRUGIH VJERA I KULTURA”…. ITD. IZBJEGLICAMA SE MORA POMOĆI I MORA IH SE P R O S L I J E D I T I DALJE TAMO GDJE IH TRAŽE A TO JE NJEMAČKA….ALI NE SMIJE SE I NE MORA PRIMATI IZBJEGLICE NA RADNA MJESTA I U STANOVE U HRVATSKOJ IZ OVIH BITNIH RAZLOGA :

1. PREKO 100 TISUĆA ISELJENIH HRVATA I GRAĐANA RH
2. RH JE IMALA RAT, LJUDSKE ŽRTVA, RAZARANJA
– ŠTO DRUGE ZEMLJE ČLANICE EU NISU
3.HRVATSKA IMA SAMO O K O 4 MILIJUNA STANOVNIKA, NAJNIŽI ŽIVOTNI STANDARD I MEĐU TRI JE ZEMLJE ČLANICE S NAHVEĆOM STOPOM NEZAPOSLENOSTI U EU, HRVATSKI PRAVOSUDNI SUSTAV DOPUŠTA DELOŽACIJE IZ KUĆA I STANOVA OBITELJI KOJE SU UGLAVNOM ŽRTVE PROTUZAKONITO SASTAVLJENIH UGOVORA O (STAMBENIM) KREDITIMA U KOJIMA IMA PUNO N I Š T E T N I H K L A U Z U L A , PREVISOKIH KAMATNIH STOPA ITD. TU NEZAKONITU POSLOVNU PRAKSU BANAKA U RH N I T K O N I J E N I T I P O K U Š A O Z A U ST A V I T I S V E D O N E D A V N O .
PREVELIKI BROJ GRAĐANA RH JE U BLOKADI Z B O G O V R Š N O G Z A K O N A K O J I NE SAMO P R O T U U ST A V A N NEGO JE U SUPROTNOSTI
S EU PRAVNOM STEČEVINOM (DAKLE S TEMELJNIM PRAVNIM NAČELIMA EU KOJA SU O B V E Z U J U Ć I I Z V O R P R A V A Z A S V E Z E M L J E
Č L A N I C E EU!)
4. RH BI EVENTUALNO MOGLA PODNIJETI OKO 500 (PETSTO) IZBJEGLICA MAKSIMALNO (PORTUGAL IMA OKO 10 MILIJUNA STANOVNIKA I PRIMIO BI JEDNU TISUĆU IZBJEGLICA), PODSJEĆAM DA RH IMA SAMO 4 MILIJUNA STANOVNIKA (ZAŠTO SE NE SPOMINJE BROJ ISELJENIJ GRAĐANA RH ?!) A I ZA TIH 500 IZBJEGLICA ZREBA STVORITI RADNA MJESTA I STANOVE K O J A RADNA MJESTA ISTANOVE NEMAJU NITI GRAĐANI RH !!

5. MILANOVIĆ JE REKAO :”NE TREBA SE BOJA TI DRUGIH VJERA I KULTURA”— PA NE TRADI SE O STRAHU NEGO O LOGIICI ZDRAVOG RAZUMA I ISKUSTVU ZEMALJA ČLANICA EU (VELIKA BRITANIJA I FRANCUSKA) U KOJIMA SU ROĐENI TERORISTI KOJI SU GRAĐANIMA TIH ZEMALJA REZALI GLAVE U SRED BIJELA DANA —-DOŠLI SU IZ PAKISTANA ILI ALŽIRA (MUSLIMANSKE VJERE) N I S U SE UKLOPILI U OVU SREDINU (NE GOVORIM O ASIMILIRANJU NEGO O POŠTIVANJU DRUGIH GRAĐANA TE ZEMLJE I NJIHOVE KRŠĆANSKE VJERE I NJIHOVIH CIVILIZACIJSKIH VRIJEDNOSTI) – DAKLE NISU BILI ZAHVALNI NEGO SU OTVORENO NAPADALI DOMICILNO STANOVNIŠTVO I NEGIRALI AUTORITET VLASTI TE ZEMLJE ČLANICE. NASELJAVALI SU SE U TZV. “GETU” U KOJI OSTALI GRAĐANI NISU SMJELI ZALAZITI A I POLICIJA JE TO IZBJEGAVALA ZBOG OPASNOSTI PO ŽIVOT….
6. IZBJEGLICE IMAJU JAKO VISOK N A T A L I T E T — RH IMA JAKO NISKI 50NATALITET—RH PRAKTIČKI IZUMIRE,,,ZA 20 ILI 50 GODINA HRVATI ĆE BITI M A N J I N A S T A N O V N I Š T V A U R H

ZAŠTO RH NE STIMULIRA POVEĆANJE NATALITETA U RH ? ZAŠTO NE STIMULIRA PROIZVODNJU ZDRAVE – “ORGANSKE” HRANE, EKOLOGIJU I MASOVNE SPORTOVE ? ZAŠTO NOVAC ODLAZI NA PREVISOKE PLAĆE PREVELIKOG BROJA ZAPOSLENIH U “DRŽAVNOJ” BIROKRACIJI? ZAŠTO SE UVOZI OGROMNA KOLIČINA HRANE LOŠE KVALITETE , MESA III KATEGORIJE, MLIJEKA ITD.
IMAMO NESPOSOBNU I NEODGOVORNU VLADU ( A I RANIJE VLADE NOSE VELIKI DIO ODGOVORNOSTI POSEBNO GLEDE NEZAKONITOG POSLOVANJA BANAKA I UVOZA ZAGAĐENE KEMIKALIJAMA HRANE IZ INOZEMSTVA !)
GRAĐANI RH SU NAŽALOST :ZANEMARENI, IGNORIRANI, MALTRETIRANI, OBESPRAVLJENI – ULRATKO UGROŽENI OD STRANE ONIH KOJI SU IZABRANI I PLAĆENI DA SE BRINU O PRAVIMA IINTERESIMA GRAĐANA RH

OVO NIJE KARIKIRANA ISTINA NEGO SAMO DIO OBJEKTIVOG PRIKAZA STVARNOG STANJA U RH.

Leave a reply