Kartel Hrvatska – otvorena rak rana – pravosuđe

Dobar komentar na Jutarnjem listu.Prenosimo u cjelosti ( obzirom na poznavanje Ovrsne mafije unutar kartela)

“Rak rana Hrvatske je pravosuđe.
Hrvatskom vlada KARTEL sačinjen od 5 podkartela od kojih je pravosuđe ključan podkartel.

Podkarteli su:

1. Političarski (političari iz jedne partije bivše države zauzeli su ključne pozicije u svim hrvatskim strankama)

2. Bankarsko-gospodarski ( uzeli su banke njihovim vlasnicima, odnosno firmama koje su to bili, odnosno radnicima, odnosno narodu.
Iste te firme su popljačkali pretvorbama i privatizacijama te povratnike iz rata gurnuli u podčinjen položaj.
Bankama i tvrtkama upravljaju hrvatski komunistički kapitalci ili njihova djeca.)

3. Pravosudno-represivni (podkartel je koji selektivno štiti ostale podkartele a ostali mu daju posla. Najodgovorniji za stanje u državi i kako ona izgleda te štiti elite ovog društva, odnosno sve članove KARTELA.

4. Medijski (podsvjesno uvjetovano podčinjava građane subliminalnim porukama i financiran javnim novcima i dotacijama iz budgeta oblikuje javno mnijenje. Najnečasniji podkartel.)

5. Dio akademske zajednice (podkartel koji novaći prijestolonasljednike s koljena na koljeno iz obitelji članova kartela u sve navedene pore istih)

Da, Hrvatskom vlada kartel koji se transformirao, u četvrt stoljeća, iz komunističkih elita SFRJ u nove hrvatske elite. Inicirali su rat i sva ostala zvivanja od njega do danas.

U Hrvatskoj nikad nije zaživjelo tržišno gospodarstvo već je na djelu ne dogovorna ekonomija već dogovorna organizacija života od strane KARTELA, odnosno čelnih ljudi istoga.

To su GREMIJI iza paravana koji su stvorili ovakvu državu.

Oni su arhitekti ovog društva i oni upravljaju iza kulisa.
Hrvatska je samo ime na papiru a Milanović je samo jedan pijun kojeg su maknuli sa table kao i Karamarka nedavno jer su obojica svojim prepucavanjem postali opasni za sistem kojim vlada KARTEL.”

kartel

Leave a reply