IZJAVA ZA JAVNOST povodom najnovijih aktivnosti Ministarstva Pravosuđa RH vezano uz Izmjene Ovrsnog zakona

blokirani album1

MOST je politički faktor koji nije dorastao realnim problemima Hrvatske, ne zna ih rijesiti i biti će, vrlo vjerojatno najodgovorniji za daljnju devastaciju i destabilizaciju financijskog i pravosudnog sustava RHrvatske, a na štetu građana RH.
Što bi u konačnici imalo dovesti i do kolapsa Vlade RH na čelu s premijerom T.Oreskovicem.

Kako drugačije zaključiti ukoliko aktualno Ministarstvo, nakon što su posljedice loših zakona evidentirane i dalje nastavlja sa piskaranjem izmjena zakona na razini netalentiranih političkih diletanata s koncentracijom na izmjeni točke i zareza.

Zaključak je to Udruge Blokirani nakon sto smo danas (26.05.)  otvorili sluzbene web stranice Ministarstva pravosuđa  ( E-savjetovanje) te iščitali najavu Izmjena Ovrsnog zakona kojeg je pripremio ministar Ante Šprlje, (MOST) Ministarstvo pravosuđa RH čime MOST, bez kvalitetne prosudbe, nastavlja efekt blokada razvoja Hrvatske te provedbu legalizirane diskriminacije unutar pravnog sistema RH.

Udruga Blokirani će, još brze i jos upornije, ustrajati sa najavljenim aktivnostima tužbe 329 000 blokiranih pred Međunarodnim arbitražnim sudovima te ukazivati na neustavne odredbe i zakone Ministarstva Pravosuđa RH, relevantnim subjektima, kako u Hrvatskoj, a tako i u inozemstvu.

S poštovanjem,

Udruga Blokirani.
26.05.2016.

Related Posts

Leave a reply