Imate u Hrvatskoj sudski spor sa Raiffeisen zadrugom iz Austrije? Banka vam može provaliti u kuću

Imate ovršni problem sa bankom?
Znate li da vam banka može provaliti u kuću?

Tako rade čak i zadruge iz inozemstva, konkretno austrijske zadruge branda Raiffeisen koje nakon što su shvatili da ih SDP štiti, sada su spremne i provaliti u tuđe kuće i stanove.

Poveznica: SDP štiti kriminal ilegalnih RBA zadruga! http://direktno.hr/direkt/josipovic-ucjenjuje-duznike-a-sdp-stiti-kriminal-ilegalnih-rba-zadruga-7854/

Naime, ukoliko bez svoje nekretnine ostane Miriam Kervatin, vrlo eksponirana predsjednica Blokiranih koja se upravo na svom primjeru i ulovila u koštac sa ovršnom mafijom onda i svi ostali oštećenici austrijskih zadruga,a koje su po Hrvatskoj neometano godinama prale novac mogu znati da od pravne bitke nema ništa. Ako ona izgubi kuću, izgubiti će i svi ostali. Jasno kao dan. Okrutna istina.
Ako mafija ne preže od toga da predsjednici Blokiranih provaljuje u kuću što da čekaju drugi, anonimni prestrašeni oštećenici?

“Koliko je mreža podmićivanja isprepletena, koliko je visoke politike plaćeno da se tema austrijskih zadruga zataškava, koliko je zaista nas koji danas životarimo na rubu zbog ovakvih lihvarskih ugovora? O tom se šuti. Danas je bravar u pratnji Austrijanaca, predstavnika zadruge i suda došao na vrata. Iznenada. Bez ikakve obavijesti. Ni meni, niti mom odvjetniku. Nisam se protivila, razgledali su i procijenili moj dom. Barem onaj materijalni dio mog doma. Uništeno zdravlje i razbijene snove, to se procijeniti ne da. Uništene živote od strane kriminala koji stoji iza austrijskih zadruga puštenih da lihvare po Hrvatskoj, tko će ikada to procijeniti?”, pita se Miriam Kervatin iz udruge Blokirani.”

Pročitajte više:
http://direktno.hr/direkt/sinergijski-napad-drzave-na-klemma-kervatin-i-greguric-1945-godina-14628/

Related Posts

Leave a reply