Eos Matrix plijeni Hrvata u Njemačkoj

 1. GOTOVO JE. MATRIX I U NJEMAČKOJ PRIJETI PLJENIDBOMMale tvrtke tipa d.o.o. Matrix uzele su si za pravo da vas kamatare i u Njemačkoj.

  Vidi prilog.
  2. NEMA POLITIČKE VOLJE ZA RJEŠENJA
  Već duge i preduge četiri godine Udruga Blokirani upozorava vlast i sve visoke predstavnike vlasti, Ustavnog suda, blokirane kao i širu javnost na masovnu ugrozu demokracije, kršenja ljudskih prava, mafijaške zakone…. i većina javnosti i danas  maše rukom i okretali ste glavu od Blokiranih ili čak i mrzili blokirane jer luzeri, tko im je kriv što su se usudili otvoriti obrt ili dignuti kredit…pravo im budi neka ih gaze kad su megalomani…a u Hrvatskoj je vlast nemilice gazila sve pred sobom uz odobravanje Jalnuških diletanata.

  E sad se to polako obija o glavu svima.

  3. IZMJENE OVRŠNOG I IZRAVNA PLJENIDBA

  Kako vjerovati vlasti i Saboru da će vas zaštititi kad su u rujnu, 2017. Izmjenama Ovršnog zakona svi saborski zastupnici digli ruke da Eos Matrix, B2 Kapital, Svea Ekonomi itd…-tvrtke koje za svoje poslovanje jamče ograničeno s 20 000 kn kapitala- mogu svakog stanovnika Hrvatske, u zemlji ili u svijetu blokirati, iskamatariti, oteti imovinu i izbaciti na ulicu izravnim postupkom zapljene preko FINE.

  Vidi prilog kako izgleda ugovor o cesiji s kojim Zagrebačka banka predaje svoj red u Očevidniku prvo privatnoj Agenciji za utjerivanje iz Češke pa privatnom d.o.o. Svea Ekonomi iz Zagreba. I sve se to radi legalno čime vas država preko FINE prodaje “lokalnom biznismenu” na dražbi

  4. KRAJ JE. MATRIX JE ROĐEN. NITKO OD VAS NIJE SIGURAN

  Pa dragi naši čitatelji, 4 godine materijala i finog pisanja pravničkim i ekonomskim rječnikom je iza nas ( blog
  i niste htjeli ILI NISTE ZNALI shvatiti što se sprema.

  E sad je kasno.

  Nitko od vas, koji niste blokirani, a nemate barem 15 000kn mjesečno, više nije siguran od blokade i pljački, a ako ne stradate vi, stradat će sutra neki vaš potomak kad mu se na “banci” pojavi blokada za neutemeljeni dug kojeg je ostavila “pokojna tetka s naslijeđem”.

  Ljudska prava su umrla, pravna jednakost je umrla, pravna sigurnost je umrla, nestati će vjerojatno i Hrvatska jer zemlja koja ne zna bolje urediti državu i ne zaslužuje bolje.

  5. NITKO OD VAS NEBLOKIRANIH VIŠE NIJE SIGURAN

  Darwin i Matrix jašu u punom sjaju.
  Mirno ste pili kavicu dok su se tvrtke zatvarale i BDP padao i mislili da će se pljačka zaustaviti pred vašim vratima.

  E sad će svi doći na red pljenidbe, zakonodavac vas ne štiti, mi smo to prvi shvatili, a sad ste i svi ostali na redu.

  Jednom kad su ovi shvatili kako će se lako domoći naših računa i imovine, mislite da će stati ? Neće. Tek su im se otvorili apetiti.

  Evo već se šire i u inozemstvo.

  HEP, Vodovod se upisuje na nekretnine za par mjeseci duga, dražba na jedinom domu za 8.000 kn. Hrvatska se raspada, a vlastela pije šampanjac. Krleža je to davno opisao.

  Preživjet će samo neki, a većina će biti izbačena na ulicu, zauvijek siromašna i gladna da služe kao jeftina radna snaga novostvorenoj vlasteli.

  Ustav je ionako zaboravljena vrijednost još od onda kad ste dozvolili da sud svojom voljom pune dvije interesno političke grupacije.

  Stvoreno je društvo u kojem je posve legalno pa i moguće da se bilo kome od vas, u bilo kom trenutku blokira račun za bilo koji iznos direktno preko FINE i elektroničkom dražbom proda sva imovina za trećinu vrijednosti, vi budete izbačeni na ulicu i dužni još barem tri puta veći iznos nego što ste ikad na banci digli. I da se nemate kome žaliti, i nitko vas/nas neće zaštititi!

  Povijest je već upoznala sličnih nepravdi i svijet nije stao.
  Eno i danas ubijaju djecu u nekim dalekim zemljama i većinu stanovnika to ne sprečava da si za večeru oglođu batak, u slast.

  Toliko o humanosti i pravdi. Mašala.

  Izrodili ste okruženje u kojem je vlast dozvolila da određene, posebne grupe, tvrtke, iza kojih se možda kriju i mafijaške skupine ugrožavaju Ustav, porobe državu i šire i pletu svoju  mrežu kojom više nitko, nikad neće biti siguran da svi njegovi računi danas, sutra, a kasnije i imovina neće biti prvo blokirana.

  Okruženje u kojem vas imaju pravo telefenom nazivati, strašiti, ucjenjivati pozivima, maltretirati, pa dugotrajno kamatariti, pa raznim oblicima lihvarenja dovesti do granica ljudske podnošljivosti, a potom vam sve ono što ste mislili da ste stekli  radom i trudom i odricanjem bude prodano na dražbama između tih istih pljačkaških skupina za trećinu stvarne vrijednosti, a vi ćete danas ili vaše dijete sutra, biti izbačeni na ulicu i bit ćete dužni čak deset tisuća puta više nego što ste bili kad ste tu navodnu uslugu propustili platiti pred 10, 20 ili 30 godina.To je to. A vi uživajte jer je vaš susjed dužan!

  Čestitam Hrvatska. Matrix je rođen.Užas. Ustav je zgažen pod nogama agencija za utjerivanje dugova i Sabora RH.

Related Posts

Leave a reply