Branitelji zahvalili Blokiranima na podršci

Zahvala Udruzi Blokirani za pismo podrške:

Poštovana gospođo Kervatin, poštovani gospodine Strinavić,

Zahvaljujemo na toplim riječima potpore koje ste nam uputili te prepoznali da je hrvatski narod oduvijek i zauvijek jedan u zajedništvu koje smeta isključivo onima koji su zabrinuti za svoj položaj i mjesto u vlasti.

Nažalost dok se ne promijeni percepcija onih koji bi trebali služiti svom narodu, jer na kraju krajeva taj isti narod im nije dao mandat za vladanje, zadržavanje pozicija moći i borbu za osobni probitak, nego upravo suprotno, stanje u Lijepoj našoj neće se promijeniti u smislu općeg boljitka i prosperiteta koje započinje poštivanjem dostojanstva svake osobe.

Zato inicijative koje smo pokrenuli dokazuju zajedništvo hrvatskog naroda, a dosadašnji rezultati pokazuju da smo na pravom putu, putu na kojem želimo da koračaju svi, jer jedino snažno zajedništvo i vrednote utkane u biće hrvatskog naroda daju nadu će se hrvatski čovjek uspjeti oduprijeti nametnutim podjelama, nametnutom malodušju i mentalitetu podložnosti i podčinjavanja.

Hrvatski branitelji pokazali su moć zajedništva hrvatskog naroda kada su izborili i obranili svoju državu, pokažimo to isto i sada kada je naša Lijepa na koljenima zbog moralnog, ekonomskog i gospodarskog propadanja.

Radujemo se nastavku suradnje, a još više budućnosti koju želimo nama i našoj djeci, budućnosti gdje iz poštivanja dostojanstva svake osobe započinje vrijeme vrednota za koje smo se borili, ponos na rad i stvaralaštvo, neovisnost i temelje naše državnosti, pravo na dostojanstven život za svaku osobu u Hrvatskoj.
Ustrajnosti nam ne nedostaje, upravo mi 100%-tni hrvatski ratni vojni invalidi I. skupine pokazali smo da unatoč teškom zdravstvenom stanju ciljevi za koje se borimo već 126 dana i kroz ovaj prosvjed vrijedni su naše ponovne žrtve, a to je boljitak naše lijepe Hrvatske!

Zajedno za 100% Hrvatsku!

S poštovanjem,
Đuro Glogoški,
predsjednik Udruge 100%-tnih HRVI I. skupine.
Hrvatski branitelji iz Domovinskog rata i članovi njihovih obitelji

100 POSTO ZA HRVATSKU

Zagreb, 22. veljače 2015.

Related Posts

Leave a reply