Božo Petrov, MOST bi 330 000 blokiranih smjestio u socijalne ustanove. Toliko o njihovoj “izmjeni Ovršnog”

Božo Petrov namjerava 330 000 Blokiranih hrvatskih obitelji zauvijek smjesti u socijalne ustanove !
To je MOST-ova ideja izmjena Ovrsnog zakona na kojima je sakupljao glasove u tek završenoj predizbornoj kampanji!

Svakog pametnog čovjeka mora šokirati spoznaja kako hrvatski političari ne prihvaćaju odgovornost za 330 000 blokiranih obitelji!

Za činjenicu da u nijednoj državi svijeta, kao u Hrvatskoj, ovrsni zakon nije proizveo kataklizmu privatnih dugova, taj strašan dug koji raste zauvijek jer kad se legalno,a  prvom ovrhom blokira imovina, i krene kamatarenje, svi drugi dugovi postaju automatski nenaplativi.  Država koja na taj način skrbi za svoje stanovništvo jest definitivno -po Miloviću- slučajna država jer neće dugo.

MOST kao i sve parlamentarne stranke su se u predizbornoj utakici takmičile tko će više obećati, vezano uz pomoć Blokiranima.
Na taj su način izbacili nas, prave Blokirane, iz predizborne utakmice.
A sad se , odmah nakon izbora, pokazalo da tzv. izmjena Ovrsnog zakona samo još jedna smrtna zamka za uništavanje hrvatskg stanovništva, oduzimanje krova nad glavom i smještaj pod socijalu ( koje u Hrvatskoj nema)

MOST namjerava Blokiranima oduzeti i jedan krov nad glavom i tako zauvijek zapečatiti hrvatsku ekstremnu sirotinju koja iz tog kruga PAKLA više nikada neće izaći.
To je pravo lice Petrova. Naravno uz dogovor s Plenkovićemiz HDZ-a  koji Petrovu ostavlja punu vlast nad Ministarsrstvom Pravosuđa.

Slijedi uvid u korespondenciju :
bozo-petrov2bozo-petrov-i-ovrsni

Postovani,
prije svega cestitam na uspjehu na izborima. mene kao blokiranu osobu u rh zanima na koji nacin mislite provesti izmjenu ovrsnog zakona i sto to tocno znaci za blokirane? znate li kako nas deblokirati
Antonija

u drzavi je kao sto i sami znate sve vise siromasnih i samoubojstava upravo zahvaljujuci ovrsnom zakonu, takoder sam zgrozena ovrhom nad djecom u koju ste vjerujem upuceni. pa Vas sada kao covjeka, ne kao politicara, molim da mi pomognete i kazete sto ce se tocno za mene i 330 000 obitelji promijeniti jer ovo zaista nema smisla…
_________________________

Today
Božo Petrov
12:54pm

Poštovana Antonija,

prijedlog Mosta ne ide u smjeru da se onemogući ovrha na jedinoj nekretnini, već da oni koji ostaju bez jedine nekretnine ne budu izbačeni na ulicu ako su socijalni slučajevi, odnosno da im se osigura zamjenska nekretnina kao privremeno rješenje dok ne izgube status socijalnog slučaja.
Na takav način bi se spriječilo da imućnije osobe koje imaju velika primanja ili drugu vrijedni imovinu, zloupotrebljavaju status vlasnika jedine nekretnine.
Koncept zaštite od ovrhe jedine nekretnine nikad nije bio koncept Mosta, vec osiguranje da osobe koje su socijalni slučajevi i koji ostanu bez jedine nekretnine, ne završe na ulici.

Zahvaljujemo na javljanju.

Lijep pozdrav,
Most nezavisnih lista
______________________________

Antonija

I to je to? a sto je s dugorocno blokiranima koji jedva imaju za kruh? sto je s radnim mjestima, sto je s ljudima koje su pojele kamate i troskovi fine, hanzekovica itd.?

sudeci po vasem odgovoru, vi predlazete da ljudi presele u drugu – socijalnu – ustanovu dok se ne zaposle. na koji nacin vi mislite tim ljudima vratiti dostojanstvo? ruku na srce, sami su napravili dug, sami bi ga i vratili, ali politicari su odgovorni za smrt tog covjeka ukoliko do toga dode jer ste mu oduzeli pravo na rad, samim time pravo na zivot, i kamatarili ga do besvjesti. a koliko ja poznajem pravo, medunarodni sud za ljudska prava takvo što ne dozvoljava

Related Posts

Leave a reply