BLOKIRANI izlaze na Europarlamentarne izbore! 100% PODRŠKA

DEMOKRACIJA JE U HRVATSKOJ JAKA, UPRAVO ONOLIKO KOLIKO CE BITI POSTOTAK USPJEHA NASE LISTE NA OVIM IZBORIMA!

VIDEO ZAPIS IZ SABORA

P  R  I  O  P  Ć  E  NJ E

Europarlamentarna ista Blokirani-Deblokirajmo Hrvatsku nastavak je aktivnosti istoimene Udruge Blokirani!

Slogan pod kojim idemo na Euparlamentarne izbore glasi – Deblokirajmo Hrvatsku. Sudjeluj i Ti!

Lista je sastavljena na pola/pola, kandidata Udruge Blokirani i kandidata koji podržavaju našu nestranačku ideju Deblokade Hrvatske.

Sve su to ljudi koje krasi stručnost, empatija, znanje, hrabrost i snaga.

Cilj je politički!

Deblokadu zarobljene države.

U roku od 6 mjeseci od ulaska naših kandidata u Parlament -Hrvati će dobiti Ovršni zakon kakav imaju i ostali građani Europe-, a to znači da im više neće moći svatko blokirati račune , više vas neće kamatariti, niti uzimati jedinu nekretninu. Krenuti ćemo od pravosuđa.
Zatezne kamate spustit ćemo na standard EU.

Glasno ćemo prokazati odgovornost nesposobnih političkih elita, koji su se pogospodili na račun sirotinje i ostavili nam opustošenu, zarobljenu Blokiranu Hrvatsku, blokiranu politički, financijski, ekonomski, zdravstveno, obrazovno.

U Europarlamentu bit ćemo zaštitnik obespravljenog čovjeka  – malih obrtnika, Opg-ovaca, bolesnih, branitelja, nezaposlenih, radnika Uljanika, umirovljenika, siromašnih, blokiranih.
..
Na najvećoj političkoj pozornici Europe, jasno ćemo prokazati političku i financijsku domaću elitu da je neprijateljski nastrojena do naroda u Hrvatskoj!

Ovo su najvažniji Europarlamentarni izbori, u posljednjih 40 godina do danas.

Ne samo za Hrvate nego i za sve ostale države članice.

Očekuje se da će ovi izbori značiti konačan kraj starog sustava političkog bipartizma.

I jačanje mnogih nezavisnih nestranačkih , apolitičkih inicijativa poput naše, koji gradimo civilno društvo, želimo državu na temeljima zaštite ljudskih prava, Europske pravne stečevine i aktivne demokracije.

Glas za BLOKIRANI-DEBLOKIRAJMO HRVATSKU
Sudjeluj i Ti!

09.04.2019., Zagreb – Blokirani-Deblokirajmo Hrvatsku predali su u Saboru Drzavnom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste za izbor clanova u Europski parlament. Mario Strinavic, Miriam Kervatin
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

 

 

Kandidacijska lista

1. Miriam Kervatin, PR Menadžer

2. Mario Strinavić, časnik HV u mirovini
3. Marija Divić, dr.med.spec
4. dr.sc. sarajko Baksa, prof. v.š.
5. prof.dr.sc.Josip Jurčević
6. Jadranka Turk
7. Josip Tisovec
8. Miljenko Škalec
9. Ivica Smolčić
10. Ivan Hegeduš, M.Sc.
11.Igor Govorčin, kapetan duge plovidbe, dipl. pravnik
12.Iskra Maras-Jelavić, dipl iur.

IZ MEDIJA :

Povjesničar s Instituta Ivo Pilar, dr. Josip Jurčević, kao nekadašnji predsjednički kandidat i javni intelektualac i znanstvenik, sudjeluje u izborima za Europski parlament, kao član liste Blokiranih, gdje se nalazi na petome mjestu.

“Riječ je o listi čestitih ljudi, široj javnosti u Hrvatskoj nažalost nepoznatih, kao što je i sve što vrijedi u Hrvatskoj nažalost nepoznato široj javnosti”, rekao je Jurčević za Direktno, odgovarajući na pitanje kako se našao na listi proistekloj iz djelovanja udruge Blokirani.

Trećina Hrvatske je blokirana, 330.000 ljudi, a pojedinci okupljeni oko Blokiranih godinama pomažu potrebitima, djelujući na najempatičnijoj razini, kaže nam Jurčević.
Ugledni intelektualci članovi liste

Kervatin očekuje široku potporu, ako je u Hrvatskoj 100 postotna demokracija i daje se glas za one koji nemaju skrivene sponzore, financijere, sivu eminenciju onda Blokirani zaslužuju 100 posto glasova.

 

Zatezne kamate spustit ćemo na standard EU.

Glasno ćemo prokazati odgovornost nesposobnih političkih elita, koji su se pogospodili na račun sirotinje i ostavili nam opustošenu, zarobljenu Blokiranu Hrvatsku, blokiranu politički, financijski, ekonomski, zdravstveno, obrazovno.

U Europarlamentu bit ćemo zaštitnik obespravljenog čovjeka ( svih) -izdvajam malih obrtnika, Opg-ovaca, bolesnih, branitelja,nezaposlenih, radnika Uljanika, umirovljenika, siromašnih, blokiranih.

PREDAJA LISTI U SABORU

Evo tko je na listi

Leave a reply