Bajke o Blokiranima iz kuhinje MOST,HDZ,BANDIĆ… to be continued

Dragi naši Blokirani, kad je neprijateljska vojska saznala da smo se organizza irali kao ozbiljna vojska i složili svoje Blokirane na liste te time ugrozili njihov teritorij (ovrha) odjednom su se “zbudili” i sad svi, ko na vašaru, nude rješenje za Blokirane. Da nije tragično, bilo bi urnebesno.
No dobro je, njihvim reakcijama samo pokazuju da smo im opasan protivnik ( na izborima) Probudili smo se i nikad više neće u Hrvatskoj biti isto

Čitam MOST-ovo pismeno u Jutarnjem Listod jučer (list u vlasnistvu Hanzekovica, Kralj Ovrha) u kojem MOST nudi rjesenje za 329 000 Blokiranih.
Nasmijem se gorko i podsjecam Blokirane da je MOST imao na vlasti 6 mjeseci svog ministra pravosudja Sprlju koji je mogao ali nije q.rtzem mrdnuo za pomoc Blokiranima!

Ne vjerujte MOST- ovim laskanjima.

Onda danas opet otvorim novine i eto i HDZ, a odmah potom i Bandić nudi rasprodaju dugova i pomoć Blokiranima.
HAHAHHAHAHAHAHA
Nasmijem se gorko i podsjećam Blokirane da su i HDZ,a i Bandić imali prilike proteklih 5 godina pomoći ljudima no samo su ih pomogli žive zakopati!
I HDZ, i Bandić su svoj osvajački Imperij sagradili na ovrhama.
FINA u režiji HDZ-a i Holding i HTV uz pomoć kandidata na mjesto Premiera.
Podsjetimo i na bogatstvo od 15 milijuna kuna u gotovini kojim je Kralj Ovrha Hanžo Veliki platio jamčevinu te kandidatu premijeru Bandiju platio izlazak iz tamnice Milanovićeve te HDZ koji je sudbinu Blokiranih 2x ZAPEČATIO kraljevskom odredbom da svi BLOKIRANI imaju biti OTPISANI i živi pokopani, a u potpisu su bili Kraljica Majka Kosorka i Abdicirani Kralj Marko Kara

BLOKIRANI – DEBLOKIRAJMO HRVATSKU
potpis MIRIAM KERVATIN

P.S. excuse my french al psihijatar je na godisnjem:))

Leave a reply