Reagiranje na tekst objavljen u Telegramu, 30.10.2015

Većina Blokiranih, je na žalost, u svoju nesreću blokade, a radi Ovršnog zakona i blokade svih računa povukla niz prijatelja, jamaca, sudužnika, prijateljstva su se lomila …

Mi smo Miriam Kervatin, nominirali da predstavlja Glas Blokiranih na ovim izborima i bori se za pravedan zakon kojim će se dugovi moći vratiti, Ona je taj “križ” svjesno prihvatila , znajući za mogućnost razapinjanja .

Poštovani,
obraćamo Vam se povodom članka objavljenog na portalu Telegram pod naslovom „Otkrili smo zašto su šefici udruge Blokirani i kandidatkinji HDZ-a stvarno blokirani svi računi“.

Kao prvo vša tvrdnja nije nikakvo otkriće jer i sami kažete da postoji presuda koja je javna i koju nitko ne osporava, dakle bombastičan naslov o otkriću kojim naciju želite u predizborno vrijeme osvijestiti je najobičnija novinarska patka kojom pokušavate zataškati svoje motive napada na gospođu Kervatin.

Pored 320.000 tisuća blokiranih i zatvora koji su prepuni te pored kriminala koji se provodi Ovršnim zakonom, Vi ste pred same izbore pronašli za narod navodno najvažniju temu, privatni dug i to servirate kao otkriće i brigu za moral.

Pročitaj više:

http://www.blokirani.hr/reagiranje-na-tekst-objavljen-u-telegramu-30-10-2015/

Leave a reply